Afsluiting hoogseizoen

Het was weer een fantastisch seizoen vol nieuwe ervaringen.

Zo hebben wij de boot verhuurd voor overnachtingen in de haven in combinatie met een zeiltocht en dat was hartstikke leuk! Dat gaan we komend jaar weer doen:D!

Ook gaan wij volgend jaar kanotrips met BBQ op een eiland organiseren, we hebbend dit al eerder op aanvraag georganiseerd en dat bleek hartstikke leuk te zijn! DIe houden we erin dus!

De rondjes Walcheren waren vanaf juli al niet meer mogelijk te boeken omdat het vol zat tm eind oktober! Dus mocht u een rondje Walcheren willen doen, boek deze dan op tijd.

Volgend jaar zal ook Pieter in het hoogseizoen wat vaarten overnemen van Jolien, de zeillessen blijft ze zelf geven.

Kortom, Bedankt allemaal voor dit fantastische seizoen, wij zeilen en powerkiten de winter in de weekenden door, dus mocht u er niet genoeg van kunnen krijgen, neem vooral contact op! 

Contact

Jolie Outdoor
Wagenaarstraat 29
4351BA Veere

0031638896841
26 maart bestaan wij 10 jaar!

26 maart bestaan wij 10 jaar!

Geplaatst op: 2022-02-04

Whoop! 26 maart 2012 startte ik met mijn fantastisch leuke bedrijf Sailing Veerse meer! Ik startte destijds met de Baby Blue, de boot van mijn ouders waar ik uit eindelijk in de zomers ook op woonde. ...

Lees meer Meer nieuws
Corona-winterstop

Corona-winterstop

Geplaatst op: 2021-12-22

Helaas moeten we een winterstop inlassen in verband met de coronamaatregelen. We gaan het vanaf februari weer proberen. Fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!   Team Jolie Outdoor

Lees meer Meer nieuws