Overnachting op een zeilboot inclusief ochtend zeiltocht!

Bent u op zoek naar een unieke beleving? Dan is dit iets voor u!

U kunt een overnachting op de Lady Blue inclusief ochtend zeiltocht boeken voor slechts 125,- per persoon! *vanaf 2 personen*

U overnacht in de Jachthaven in het mooie centrum van Veere op zeiljacht Lady Blue. Het historische stadje Veere heeft vele leuke restaurants, musea en op 100meter lopen zit een strandje aan het Veerse meer. Voor ieder wat wils dus!

De Lady Blue heeft een tweepersoons slaapplaats in het "vooronder"(in de punt), een tweepersoonsbed die gemaakt kan worden van de tafel en banken, en nog 1 éénpersoons slaapbank. Er is een waterkoker, koffie en thee aanwezig.

U kunt gebruik maken van het sanitairgebouw van de Jachtclub Veere op 50 meter lopen. Daar bevinden zich de toiletten, douches, wasmachine en een droger.

Het is de bedoeling dat u zelf een slaapzak en kussen meeneemt, maar beddengoed is ook bij te boeken voor 25,- p.p..

Inchecken kan vanaf 18.30 uur, de ochtendzeiltocht zal starten om 9 uur en eindigen om 11.30 uur. Indien er geen andere reserveringen staan kunt u eerder komen of later starten, maar dat hangt af van de drukte, neem dus gerust een dag van te voren contact op voor de mogelijkheden.

Indien u meerdere dagen wilt komen overnachten kan dit, maar de boot zal overdag gebruikt worden voor zeiltochten en dus niet tot uw beschikking zijn. Wel kunt u uw spullen veilig aan boord laten liggen.

Er is beperkte beschikbaarheid, vol=vol!

Tijd: 18.30-11.30 uur

Prijs: 125,- p.p.

Plaats: Box 44 onderaan de Pagter Interieurs, Veere

Meenemen: Goed humeur, slaapzak, kussen, handdoek,  tandenborstel, zwemkleding, regenkleding, ontbijt

Contact

Jolie Outdoor
Wagenaarstraat 29
4351BA Veere

0031638896841
26 maart bestaan wij 10 jaar!

26 maart bestaan wij 10 jaar!

Geplaatst op: 2022-02-04

Whoop! 26 maart 2012 startte ik met mijn fantastisch leuke bedrijf Sailing Veerse meer! Ik startte destijds met de Baby Blue, de boot van mijn ouders waar ik uit eindelijk in de zomers ook op woonde. ...

Lees meer Meer nieuws
Corona-winterstop

Corona-winterstop

Geplaatst op: 2021-12-22

Helaas moeten we een winterstop inlassen in verband met de coronamaatregelen. We gaan het vanaf februari weer proberen. Fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!   Team Jolie Outdoor

Lees meer Meer nieuws