Stel uw vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Zeilles

Wilt u leren zeilen? De zeillessen van Jolie Outdoor & Sailing Veerse meer zijn gericht op (toekomstige) booteigenaren. Het beste is te starten met zeillessen op de Yngling. Hiermee leert u ook aanmeren op zeil. Hierna kunnen wij overgaan op een kajuitzeiljacht. Dit werkt eigenlijk hetzelfde, maar het gevoel voor het zeilen is iets minder direct en het aantrekken van de zeilen is zwaarder. Als u kunt zeilen op een open boot, kunt u dit ook op een kajuitzeiljacht. Mocht u liever gelijk op de kajuitzeilboot beginnnen mag dat uiteraard ook.

Voor de fanatieke zeilers kunt u ook een rondje Walcheren boeken, dit is een zeil tweedaagse waarbij u alle aspecten van het vaarbewijs gaat tegenkomen. Zo leert u zeilen op stromend water, moet u door sluizen heen, onder bruggen door en rekenen met getijden. Dit is niet online boekbaar in verband met wisselende getijden. Om te reserveren of voor meer informatie kunt u mailen naar jolien@sailingveersemeer.nl

Deze zeillessen zijn puur om zeilervaring op te doen, u krijgt geen geldige oorkonde. Wel zijn deze zeillessen een goede praktijkoefening voor vaarbewijs 1 en 2.

De prijzen zijn vanaf 2 personen, mocht u privéles voor één persoon willen nemen kan dit, maar dan betaald u voor 2 personen .

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden via info@jolie-outdoor.nl of
(31)06 38 89 68 41.

Sea you!

Zeilles op de Yngling

De Yngling is een open kielboot met heerlijke zeileigenschappen. Op de Yngling leert u op een speelse en actieve manier goed zeilen! Doordat deze boot snel reageert, krijgt u echt het zeilgevoel te pakken! Zo leert u ook aanmeren op zeil, wat u bij een kajuitzeilboot niet krijgt.

Zeilles/manouvreerles op eigen boot

Heeft u een boot gekocht, maar weet u niet goed waar u moet beginnen, hoe het werkt of heeft u moeite met manouvreren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag op weg.

Zeilles op de Lady Blue

De Lady Blue is een fantastisch klassiek kajuitzeiljacht, met super goede zeileigenschappen! Indien u zeil les neemt op de Lady Blue leert u alles van het zeilen op een kajuitzeiljacht! Enkel manouvreren in de havens leert u hier niet.

Direct reserveren